За нас
Кои сме ние?
Фирма „Бараж М” ЕООД е компания за професионално почистване, основен лидер в сферата на поддържащо почистване и основно почистване на офиси, домове и производства. По време на своето съществуване от 1990г. до днес, фирма „Бараж М” ЕООД е придобила позиция на уважавана и предпочитана фирма за почистване и се е превърнала в символ на качество за своите клиенти.
Фирма Бараж М обслужва цяла България
Несравними по качество повече от 34 години
Висококвалифицирани служители
Вече 10 години работим по утвърдения сертификат по качество ISO 9001:2008
Вече повече от 34 години след създаването си, “Бараж М” ЕООД продължава да се утвърждава и усъвършенства в своята област. Натрупаният опит позволява на „Бараж М“ ЕООД да поднесе на своите клиенти едно наистина безупречно качество и постоянен контрол за правилното изпълнение на предлаганите услуги, за да бъде почистването наистина професионално.
Залагайки на „Бараж М“ ЕООД, вие си осигурявате един надежден, лоялен и коректен партньор, на който спокойно може да оставите отговорността и ангажимента по почистванетo на офиса или домa Ви. В подкрепа на тези думи застават многобройните ни дългогодишни клиенти, компании с доказано име на българския и международия пазар.